קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גליל עוגת גלידה מוקה

גליל עוגת גלידה מוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את גליל עוגת הגלידה של מוצ'אן. מתאים ל-10 ומחירו 37 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 239 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אפיית קקאו, מים, תלתלי שוקולד חצי מתוקים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגת גלידה רול קינמון, עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה, ו גליל עוגת שוקולד מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים 15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בקערה גדולה, היכו ביצים במשך 3 דקות. מוסיפים סוכר בהדרגה; מקציפים 2 דקות או עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבע לימון. מקציפים במים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שלב את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והמלח; מקפלים לתערובת ביצים (הבלילה תהיה דקה).
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
4
מורחים באופן שווה לתוך מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-13 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הפוך עוגה על מגבת מטבח מאובקת בסוכר של 2 כפיות קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
7
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי-רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
8
לפרוש עוגה; גלידת התפשטות באופן שווה על פני עוגה בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
להתגלגל שוב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
הניחו את התפר כלפי מטה על מגש הגשה. להקפיא עד המשרד. רגע לפני ההגשה, אבק עם סוכר הקונדיטורים שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
11
מקשטים בתלתלי שוקולד אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "