קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

גלילי בקר וגלי בצל ירוק יפניים

גלילי בקר וגלי בצל ירוק יפניים
בשר בקר יפני וגלי בצל ירוק עשוי להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 259 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם בצל ירוק, שמן צמחי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לחמניות בקר בגריל עם בצל ירוק רוטב טבילת סויה, עוף יפני-קערת אורז בצל ירוק, ו תפוחי אדמה קלויים בטטה יפנית עם חמאת בצל ירוק.

הוראות

1
בצל ירוק בלאנש בסיר שלמים מלוחים 45 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להעביר בצל ירוק מגבות נייר כדי לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
חותכים סטייק אגף עם הדגן מחזיק סכין גדולה בזווית 30 מעלות לחיתוך הלוח לפרוסות 12 (1/8 אינץ '-עבה) (1 1/2 עד 2 אינץ ' רחב). מסדרים פרוסות 1 אינץ 'בנפרד על גיליון משומן קל מאוד של נייר קלף או ניילון נצמד, ואז מכסים עם עוד גיליון משומן מאוד קל מאוד של קלף או ניילון נצמד (צד משומן למטה) ופרוסות פאונד עם צד שטוח של מערבל בשר עד על 1/16 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קרש חיתוךקרש חיתוך
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1
מסדרים 3 פרוסות בקר זה לצד זה על גיליון טרי של ניילון נצמד, חופפים פרוסות מעט כדי ליצור ריבוע 6 אינץ ' עם קצוות קצרים של פרוסות הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2
מפזרים קל ריבוע עם קמצוץ של מלח, ואז להניח 3 בצל ירוק (עם כמה חלקים לבנים בשני הקצוות) על פני פרוסות בסוף הקרוב אליך בחוזקה לגלגל את הבשר סביב בצל ירוק כדי ליצור יומן, באמצעות לעטוף פלסטיק כסיוע. לקשור יומן עם חוט מטבח בקצוות שבו פרוסות בשר חופפות. הפוך 3 לחמניות negimaki יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מערבבים יחד סאקה, מירין, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
שים לחמניות בתבנית אפייה קטנה ויוצקים מרינדה עליהם, פונים למעיל. להשרות, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, מסתובב מדי פעם, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1
מחממים מחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם, 1 עד 2 דקות. בעוד מחבת הוא חימום, להרים לחמניות מתוך המרינדה, לתת עודפי לטפטף, ו לטפוח יבש. (שמור מרינדה.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים לתחתית המעיל, ואז מבשלים לחמניות, מסתובבים עם מלקחיים, עד משחימים היטב מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
העברת לחמניות לחיתוך הלוח.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מוסיפים מרינדה למחבת ומרתיחים עד סירופ מעט, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
חותכים ומשליכים מחרוזות, ולאחר מכן לחתוך כל גלגל לרוחב ל 6 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
יוצקים רוטב לתוך צלחת הגשה רדודה ולסדר negimaki ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
* זמין בשווקים אסיה, כמה סופרמרקטים, ו Uwajimaya (800-889-192
1
* Negimaki יכול להיות מגולגל וקשור (אבל לא במרינדה או מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר, עטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות