קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

גלילי בקר וגלי בצל ירוק יפניים

גלילי בקר וגלי בצל ירוק יפניים
בשר בקר יפני וגלי בצל ירוק עשוי להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 259 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם בצל ירוק, שמן צמחי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לחמניות בקר בגריל עם בצל ירוק רוטב טבילת סויה, עוף יפני-קערת אורז בצל ירוק, ו תפוחי אדמה קלויים בטטה יפנית עם חמאת בצל ירוק.

הוראות

1
בצל ירוק בלאנש בסיר שלמים מלוחים 45 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר בצל ירוק מגבות נייר כדי לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
חותכים סטייק אגף עם הדגן מחזיק סכין גדולה בזווית 30 מעלות לחיתוך הלוח לפרוסות 12 (1/8 אינץ '-עבה) (1 1/2 עד 2 אינץ ' רחב). מסדרים פרוסות 1 אינץ 'בנפרד על גיליון משומן קל מאוד של נייר קלף או ניילון נצמד, ואז מכסים עם עוד גיליון משומן מאוד קל מאוד של קלף או ניילון נצמד (צד משומן למטה) ופרוסות פאונד עם צד שטוח של מערבל בשר עד על 1/16 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קרש חיתוךקרש חיתוך
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
מסדרים 3 פרוסות בקר זה לצד זה על גיליון טרי של ניילון נצמד, חופפים פרוסות מעט כדי ליצור ריבוע 6 אינץ ' עם קצוות קצרים של פרוסות הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מפזרים קל ריבוע עם קמצוץ של מלח, ואז להניח 3 בצל ירוק (עם כמה חלקים לבנים בשני הקצוות) על פני פרוסות בסוף הקרוב אליך בחוזקה לגלגל את הבשר סביב בצל ירוק כדי ליצור יומן, באמצעות לעטוף פלסטיק כסיוע. לקשור יומן עם חוט מטבח בקצוות שבו פרוסות בשר חופפות. הפוך 3 לחמניות negimaki יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מערבבים יחד סאקה, מירין, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שים לחמניות בתבנית אפייה קטנה ויוצקים מרינדה עליהם, פונים למעיל. להשרות, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, מסתובב מדי פעם, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1
מחממים מחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם, 1 עד 2 דקות. בעוד מחבת הוא חימום, להרים לחמניות מתוך המרינדה, לתת עודפי לטפטף, ו לטפוח יבש. (שמור מרינדה.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים לתחתית המעיל, ואז מבשלים לחמניות, מסתובבים עם מלקחיים, עד משחימים היטב מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות בסך הכל עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
העברת לחמניות לחיתוך הלוח.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מוסיפים מרינדה למחבת ומרתיחים עד סירופ מעט, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חותכים ומשליכים מחרוזות, ולאחר מכן לחתוך כל גלגל לרוחב ל 6 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
יוצקים רוטב לתוך צלחת הגשה רדודה ולסדר negimaki ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
* זמין בשווקים אסיה, כמה סופרמרקטים, ו Uwajimaya (800-889-192
1
* Negimaki יכול להיות מגולגל וקשור (אבל לא במרינדה או מבושל) 4 שעות קדימה ומקורר, עטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות