קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

גלילי סהר מזוגגים

גלילי סהר מזוגגים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחמניות סהר מזוגגות. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 197 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. לכו לחנות ואספו סוכר של קונדיטורים, שמרים, מים חמים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פילסברי ארוחת ערב לחמניות או פילסברי ארוחת ערב סהר בקירור יצירות סהר בקירור גיליון בצק מקושקש, גלילי סהר, ו גלילי סהר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים ב 1/2 כוס מים חמים. ממיסים 3 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים לתערובת השמרים חמאה מומסת, דלעת, ביצה, סוכר, מלח, מים שנותרו ו -3 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
סכין קילוףסכין קילוף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אגרוף בצק למטה; הופכים למשטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
6
להתגלגל לתוך 17 אינץ'. מעגל; מורחים עם יתרת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים ל -16 טריזים.
8
מגלגלים מקצה רחב ומניחים, קצה מחודד כלפי מטה, 2 פנימה. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים בחום של 400 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
הסר מהמחבתות למתלים.
11
שלב מרכיבי זיגוג; מזלפים מעל לחמניות חמות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי