גלילי פטל-מערבולת מתוקים
Rolls Raspberry-מערבולת מתוק הוא צמחוני לחם. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם שמרים, פטל iqf, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מערבולת פטל לחמניות מתוקות, מערבולת פטל לחמניות מתוקות, ו רולס מערבולת פטל.
הוראות
בסיר קטן, לחמם את החלב על חום נמוך בינוני עד שזה 9
יוצקים את החלב החם לתוך הקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם וו הבצק ומערבבים את הסוכר ושמרים.
בואו לעמוד עד השמרים הוא קצף, על 5 דקות.
מוסיפים את החמאה הריכה, הביצים, גרידת לימון מגוררת ומלח ים.
מוסיפים את הקמח ומכים במהירות בינונית עד שהבצק הרך נוצר, כ-3 דקות. הגבר את המהירות לגובה בינוני והכה עד שהבצק רך וגמיש, בערך 10 דקות יותר.
לגרד את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש אותו עם הידיים 2 או 3 פעמים. יוצרים את הבצק לכדור ומעבירים אותו לקערה עם חמאה קלה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לעמוד במקום חם עד שמכפילים אותו בתפזורת, 1 עד 2 שעות.
שורה תחתונה של תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם נייר קלף, המאפשרת לנייר להאריך את הצדדים הקצרים. חמאה נייר וצדדים של המחבת. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל אותו לתוך מלבן 10-by-24 אינץ'.
בקערה בינונית, לזרוק את הפטל הקפוא עם הסוכר ואת עמילן תירס.
מורחים את מילוי הפטל באופן שווה על הבצק. בחוזקה לגלגל את הבצק כדי ליצור יומן 24 אינץ ' ארוך. עבודה מהירה, לחתוך את היומן לרבעים.
חותכים כל רבעון ל 4 פרוסות ולסדר אותם בתבנית האפייה, לחתוך את הצדדים. לגרד כל פירות יער ומיץ משטח העבודה לתוך תבנית אפייה בין הלחמניות. מכסים את הלחמניות ולתת להם לעלות במקום חם עד שהם נפוחים ומילאו את תבנית האפייה, על 2 שעות.
אופים את הלחמניות במשך כ 25 דקות, עד שהם זהובים ואת פירות יער מבעבעים.
להעביר את המחבת למתלה להתקרר במשך 30 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא את הסוכר של ממתקים עם חמאה ושמנת כבדה עד הזיגוג הוא עבה ומפיץ.
הפוך את הלחמניות על המדף וקלף את נייר הקלף. הפוך את הלחמניות על מגש. זיגוג Dollop על כל גליל ולהפיץ עם מרית אופסט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.