Rolls Raspberry-מערבולת מתוק הוא צמחוני לחם. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם שמרים, פטל iqf, מלח יםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מערבולת פטל לחמניות מתוקות, מערבולת פטל לחמניות מתוקות, ו רולס מערבולת פטל.
הוראות
1
בסיר קטן, לחמם את החלב על חום נמוך בינוני עד שזה 9
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים את החלב החם לתוך הקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד עם וו הבצק ומערבבים את הסוכר ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לגרד את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש אותו עם הידיים 2 או 3 פעמים. יוצרים את הבצק לכדור ומעבירים אותו לקערה עם חמאה קלה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לעמוד במקום חם עד שמכפילים אותו בתפזורת, 1 עד 2 שעות.
שורה תחתונה של תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' עם נייר קלף, המאפשרת לנייר להאריך את הצדדים הקצרים. חמאה נייר וצדדים של המחבת. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות, באמצעות מערוך, לגלגל אותו לתוך מלבן 10-by-24 אינץ'.
חותכים כל רבעון ל 4 פרוסות ולסדר אותם בתבנית האפייה, לחתוך את הצדדים. לגרד כל פירות יער ומיץ משטח העבודה לתוך תבנית אפייה בין הלחמניות. מכסים את הלחמניות ולתת להם לעלות במקום חם עד שהם נפוחים ומילאו את תבנית האפייה, על 2 שעות.