גלילי קינמון
גלילי קינמון הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 77 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, תמצית ונילן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: קינמון-גלגלי סוכר, גלילי קינמון חמוציות, ו לחם מהיר ' Bottoms-Up קינמון - קרמל Pinwheels.
הוראות
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית. הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 5 דקות. הכה בביצה ווניל עד incorporated. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך; הוסף את תערובת הקמח והכה עד רק בשילוב.
הסר חצי מהבצק ולעטוף בניילון נצמד.
מוסיפים את תמצית הקינמון, אבקת הקקאו וצבע מאכל לבצק הנותר ומכים עד לתאגיד; עוטפים בניילון נצמד. מקררים את שתי חתיכות הבצק עד המשרד, על 1 שעה.
אבק את הבצק בקמח ולגלגל את כל פיסת נייר קלף לתוך מלבן 10 על 11 אינץ'. הפוך את הבצק האדום על גבי הבצק הפשוט; הסר את פיסת הקלף העליונה וקצץ את הקצוות.
מפזרים את קינמון הקרקע מלטש סוכר על גבי. החל מקצה קצר, להפשיל בחוזקה את הבצק, באמצעות הקלף כדי לעזור; לגלגל את בול העץ בסוכר מלטש. לעטוף בניילון נצמד ולשמור בקירור עד המשרד, לפחות 3 שעות או לילה.
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים עד 350 מעלות F. קו 2 אפיית גיליונות עם קלף. פרוס את היומן לרוחב 1/4 אינץ 'עבה; לסדר את הפרוסות על 1 1/2 אינץ' בנפרד על דפי האפייה.
אופים, מיתוג המיקום של המחבתות באמצע הדרך, עד מעט נפוח וזהב קל בתחתית, 12 עד 15 דקות.
בואו מגניב 5 דקות על דפי אפייה, ולאחר מכן להעביר מדפים להתקרר.