גלילת ערמונים וחמוציות
ערמונים & חמוציות רול לוקח בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 2118 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 165 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 176 אוהדים. אם יש לך פטרוזיליה, g 7oz חבילות ערמונים ארוזים ואקום, g 1lb חבילות נקניק חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה מצוין. נסו ערמונים מלית רול, רוטב ערמונים וחמוציות, ו פלאפל חמוציות וערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מטגנים בעדינות את הבצל במשך 5 דקות עד מתרכך. דק קוצצים את התפוחים ביד או במעבד מזון.
לסחוט את הנקניקיות מהנקניקיות לתוך קערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף את כל שאר החומרים, למעט חמוציות ובייקון מפוספס. מתבלים בנדיבות, ואז מכניסים את הידיים ומערבבים היטב. לשקול 450 גרם של המילוי ולערבב קומץ של חמוציות לתוכו. השתמש כדי למלא את הצוואר של טורקיה (ראה 'הולך טוב עם').
כדי להרכיב, חמאה ועונה גיליון גדול של נייר כסף. למתוח את הפריחה בייקון מעט עם החלק האחורי של סכין מטבח, ולאחר מכן חופפים 12 פריחה על הנייר. כפית חצי מהמילוי לערבב באופן שווה על הבייקון, משאיר גבול של כ 3 ס " מ. להתפזר עם חצי חמוציות, ואז לטפוח עליהם. הכנס את הקצוות הארוכים של הבייקון על המילוי; ואז, באמצעות רדיד כדי לעזור, לגלגל את המילוי לצורת יומן. אני חוזר לעשות סיבוב שני.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
שים את הלחמניות עטופות בנייר כסף על פח צלייה וצלי במשך 45 דקות. לפתוח, לנקז את כל מיץ, ואז לסיים צלייה במשך 15 דקות עד הבייקון הוא פריך.