קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות46
מגזין

גלישה וטורף ברוטב יין אדום עשבי תיבול עם פטריות חמאה וכרישה שמנת

גלישה וטורף ברוטב יין אדום עשבי תיבול עם פטריות חמאה וכרישה שמנת
Surf ו טורף ברוטב יין אדום Herbed עם פטריות חמאתי כרישה שמנת דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 2659 קלוריות, 108 גרם חלבון ו 167g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך גלאס דמי, מלח כשר ופלפל, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. Surf And Turf In Herbed Red Wine Sauce with Buttery Patrooms and Cheeks, טורף ' N ' לגלוש עם פסטה רוטב פסטו, ו Surf And Turf With Dill Sauce and Onionberry Chutney דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומזיעים אותם במשך 1 דקה. לזרוק את הקורנית, מרז ' ורם, עלה דפנה, ציפורן, ערער ברי וזיעה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מרז ' ורםמרז ' ורם
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את היין האדום ונותנים לתערובת להתבשל עד שהיין מתבשל ברובו והרוטב מתחיל להתעבות מעט, כ-20 עד 25 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס של גלאס דמי, לבשל במשך 1 דקה, ואז לטעום. אם הרוטב צריך קצת יותר עושר, להוסיף יותר גלאס דמי עד שזה טעים באופן שווה עשיר וחלק. מערבבים בחמאה עד שהוא פשוט נמס. לטעום את הרוטב שוב מתבלים עם מלח, פלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דמי גלאסדמי גלאס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. מחממים גריל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הסטייק מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כך הבשר הוא בטמפרטורת החדר. זה עוזר לבשר לבשל באופן שווה. מעיל את הסטייק ב 2 כפות שמן זית. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל. לצרוב את הסטייק משני הצדדים, כ 2 דקות לכל צד, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מעבירים את הסטייק לתנור ל-10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר מהתנור ולתת לנוח לפני חיתוך. בעוד הסטייק בתנור, מתבלים את הדגים היטב במלח ופלפל. לעטוף פרוסות דקות של תפוחי אדמה סביב כל פיסת דגים, חופפים מעט. לעשות את זה עם כל פרוסה חופפת האחרון על ידי 1/4 אינץ ' עד הדג עטוף.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כף שמן זית. מתבלים את הדגים עטופי תפוחי האדמה במלח ופלפל ומוסיפים את הדגים למחבת עם החפיפה של תפוחי האדמה כלפי מטה. זה יעזור לאטום את תפוחי האדמה על הדגים. מבשלים כל צד עד שתפוח האדמה פריך ודגים מבושלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את הדג המבושל למגבת נייר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את התירס למחבת ומבשלים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את התירס מהמחבת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים עוד 1 כף חמאה ומערבבים בצלצלים. מבשלים את שאלוט עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
5
הסר את שאלוט לקערה עם התירס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה להעלות את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם מתחילים חום, אבל הם עדיין המשרד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים את חומץ שרי ומערבבים. מבשלים עד מופחת כמעט מבושל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
9
מוסיף את התירס ואת שאלוט בחזרה למחבת. מערבבים לשלב. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הכרישה ואת shallots ולהזיע כרישה ושאלוט במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה ומניחים ליין להתבשל עד שהוא כמעט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף את המניה וחזור על תהליך ההפחתה.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את השמנת ומפחיתים את החום עד בינוני נמוך ולתת להתבשל עד כרישה וצלצלים הם מכרז והרוטב מתחיל להתעבות. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל שוב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)(או או רגיל)
1
חותכים את הסטייק לפרוסות דקות. הפוך מיטה של פטריות על כל צלחת. למעלה עם פרוסות סטייק וחתיכת דג. כפית את הכרישה בצד. מעל סטייק ודגים עם רוטב היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גרוטאות טריותגרוטאות טריות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גרוטאות טריותגרוטאות טריות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, מחולקתחמאה, מחולקת591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בס ים צ'יליאניבס ים צ'יליאני4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות קרמיני, שטף, חצויפטריות קרמיני, שטף, חצוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרדמי גלייס (מלאי משופר מרוכז מעובה), מחולקדמי גלייס (מלאי משופר מרוכז מעובה), מחולק1בקבוקיין אדום יבשיין אדום יבש1גרעינים מתירס לבן באוזןגרעינים מתירס לבן באוזן2sprigsמרז'ורם טרימרז'ורם טרי6sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1תפוחי אדמה באיידהו, קלופים, חתוכים למלבן, פרוסים לאורכם דק על מנדולינה, ומוחזקים בקערה של מים בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה באיידהו, קלופים, חתוכים למלבן, פרוסים לאורכם דק על מנדולינה, ומוחזקים בקערה של מים בטמפרטורת החדר1ג'וניפר בריג'וניפר ברי2שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם3כרישה, חצוי, שטף, ופרוס לחתיכות 1/2 אינץכרישה, חצוי, שטף, ופרוס לחתיכות 1/2 אינץ12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק1שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ3שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ שריחומץ שרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ניו יורק רצועת סטייק, לחתוך לשניים, שומן trimmedניו יורק רצועת סטייק, לחתוך לשניים, שומן trimmed591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )