גלישה וטורף ברוטב יין אדום עשבי תיבול עם פטריות חמאה וכרישה שמנת
Surf ו טורף ברוטב יין אדום Herbed עם פטריות חמאתי כרישה שמנת דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 2659 קלוריות, 108 גרם חלבון ו 167g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך גלאס דמי, מלח כשר ופלפל, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. Surf And Turf In Herbed Red Wine Sauce with Buttery Patrooms and Cheeks, טורף ' N ' לגלוש עם פסטה רוטב פסטו, ו Surf And Turf With Dill Sauce and Onionberry Chutney דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומזיעים אותם במשך 1 דקה. לזרוק את הקורנית, מרז ' ורם, עלה דפנה, ציפורן, ערער ברי וזיעה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
גב שומן חזיר
מרז ' ורם
שמנת מתוקה נוספת
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את היין האדום ונותנים לתערובת להתבשל עד שהיין מתבשל ברובו והרוטב מתחיל להתעבות מעט, כ-20 עד 25 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס של גלאס דמי, לבשל במשך 1 דקה, ואז לטעום. אם הרוטב צריך קצת יותר עושר, להוסיף יותר גלאס דמי עד שזה טעים באופן שווה עשיר וחלק. מערבבים בחמאה עד שהוא פשוט נמס. לטעום את הרוטב שוב מתבלים עם מלח, פלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דמי גלאס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
גרוטאות טריות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. מחממים גריל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הסטייק מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כך הבשר הוא בטמפרטורת החדר. זה עוזר לבשר לבשל באופן שווה. מעיל את הסטייק ב 2 כפות שמן זית. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל. לצרוב את הסטייק משני הצדדים, כ 2 דקות לכל צד, עד השחמה.
הסר מהתנור ולתת לנוח לפני חיתוך. בעוד הסטייק בתנור, מתבלים את הדגים היטב במלח ופלפל. לעטוף פרוסות דקות של תפוחי אדמה סביב כל פיסת דגים, חופפים מעט. לעשות את זה עם כל פרוסה חופפת האחרון על ידי 1/4 אינץ ' עד הדג עטוף.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
5
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כף שמן זית. מתבלים את הדגים עטופי תפוחי האדמה במלח ופלפל ומוסיפים את הדגים למחבת עם החפיפה של תפוחי האדמה כלפי מטה. זה יעזור לאטום את תפוחי האדמה על הדגים. מבשלים כל צד עד שתפוח האדמה פריך ודגים מבושלים דרכו.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה להעלות את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם מתחילים חום, אבל הם עדיין המשרד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים את חומץ שרי ומערבבים. מבשלים עד מופחת כמעט מבושל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
9
מוסיף את התירס ואת שאלוט בחזרה למחבת. מערבבים לשלב. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הכרישה ואת shallots ולהזיע כרישה ושאלוט במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שמנת מתוקה נוספת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה ומניחים ליין להתבשל עד שהוא כמעט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף את המניה וחזור על תהליך ההפחתה.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את השמנת ומפחיתים את החום עד בינוני נמוך ולתת להתבשל עד כרישה וצלצלים הם מכרז והרוטב מתחיל להתעבות. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל שוב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
(או או רגיל)
1
חותכים את הסטייק לפרוסות דקות. הפוך מיטה של פטריות על כל צלחת. למעלה עם פרוסות סטייק וחתיכת דג. כפית את הכרישה בצד. מעל סטייק ודגים עם רוטב היין האדום.