גלישה וטורף ברוטב יין אדום עשבי תיבול עם פטריות חמאה וכרישה שמנת
Surf ו טורף ברוטב יין אדום Herbed עם פטריות חמאתי כרישה שמנת דורש על 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 2659 קלוריות, 108 גרם חלבון ו 167g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך גלאס דמי, מלח כשר ופלפל, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. Surf And Turf In Herbed Red Wine Sauce with Buttery Patrooms and Cheeks, טורף ' N ' לגלוש עם פסטה רוטב פסטו, ו Surf And Turf With Dill Sauce and Onionberry Chutney דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומזיעים אותם במשך 1 דקה. לזרוק את הקורנית, מרז ' ורם, עלה דפנה, ציפורן, ערער ברי וזיעה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
גב שומן חזיר
מרז ' ורם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את היין האדום ונותנים לתערובת להתבשל עד שהיין מתבשל ברובו והרוטב מתחיל להתעבות מעט, כ-20 עד 25 דקות. מערבבים ב 1/2 כוס של גלאס דמי, לבשל במשך 1 דקה, ואז לטעום. אם הרוטב צריך קצת יותר עושר, להוסיף יותר גלאס דמי עד שזה טעים באופן שווה עשיר וחלק. מערבבים בחמאה עד שהוא פשוט נמס. לטעום את הרוטב שוב מתבלים עם מלח, פלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דמי גלאס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. מחממים גריל או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את הסטייק מהמקרר 30 דקות לפני הבישול כך הבשר הוא בטמפרטורת החדר. זה עוזר לבשר לבשל באופן שווה. מעיל את הסטייק ב 2 כפות שמן זית. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל. לצרוב את הסטייק משני הצדדים, כ 2 דקות לכל צד, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים את הסטייק לתנור ל-10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור ולתת לנוח לפני חיתוך. בעוד הסטייק בתנור, מתבלים את הדגים היטב במלח ופלפל. לעטוף פרוסות דקות של תפוחי אדמה סביב כל פיסת דגים, חופפים מעט. לעשות את זה עם כל פרוסה חופפת האחרון על ידי 1/4 אינץ ' עד הדג עטוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני ומוסיפים 1 כף שמן זית. מתבלים את הדגים עטופי תפוחי האדמה במלח ופלפל ומוסיפים את הדגים למחבת עם החפיפה של תפוחי האדמה כלפי מטה. זה יעזור לאטום את תפוחי האדמה על הדגים. מבשלים כל צד עד שתפוח האדמה פריך ודגים מבושלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הדג המבושל למגבת נייר. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
1
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את התירס למחבת ומבשלים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את התירס מהמחבת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים עוד 1 כף חמאה ומערבבים בצלצלים. מבשלים את שאלוט עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
הסר את שאלוט לקערה עם התירס.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את 2 כפות הנותרים חמאה להעלות את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
7
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם מתחילים חום, אבל הם עדיין המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מוסיפים את חומץ שרי ומערבבים. מבשלים עד מופחת כמעט מבושל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
9
מוסיף את התירס ואת שאלוט בחזרה למחבת. מערבבים לשלב. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הכרישה ואת shallots ולהזיע כרישה ושאלוט במשך 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה ומניחים ליין להתבשל עד שהוא כמעט מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הוסף את המניה וחזור על תהליך ההפחתה.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
מוסיפים את השמנת ומפחיתים את החום עד בינוני נמוך ולתת להתבשל עד כרישה וצלצלים הם מכרז והרוטב מתחיל להתעבות. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל שוב, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
חותכים את הסטייק לפרוסות דקות. הפוך מיטה של פטריות על כל צלחת. למעלה עם פרוסות סטייק וחתיכת דג. כפית את הכרישה בצד. מעל סטייק ודגים עם רוטב היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ