גספצ'ו אספיק
גספצ'ו אספיק יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קוביית בוליון בשר, עגבניות משומר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Gazpacho סורבה עם תפוח Aspic, Aspic משמש, ו ג'לי אספיק.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים ו 1/4 כוס מים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב עד ג ' לטין וקוביית בויון להתמוסס.
מערבבים ב הנותרים 1 כוס מים, מיץ לימון, ורוטב חם; צמרמורת עד תערובת היא עקביות של ביצה בלתי מנוצחת לבן.
מערבבים עגבניות ואת הבא 3 מרכיבים; כפית לתוך 6 משומן קל 1/2 כוס תבניות. תירגע עד שתתייצב.
Unmold על צלחת הגשה מרופדת חסה; לגרוף כל אחד עם מיונז, אם תרצה בכך.