גספצ'ו השלישי
אם יש לך בצל, חומץ יין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
החביאו את העגבניות בסיר של מים רותחים במשך כ -15 שניות, או עד העורות רק מתחילים לקלף. מיד להסיר אותם מן המים החמים ולצלול אותם במי קרח כדי למנוע מהם בישול. לקלף, הליבה וקוביות העגבניות לחתיכות 1/2 אינץ'.
בסיר גדול, לשלב את השמן וחומץ ולטפטף יחד היטב.
יוצקים את מיץ העגבניות, שום, מלח ופלפל שחור טחון להקציף שוב.
מערבבים את העגבניות, המלפפונים, הבצל והשקדים ומשלבים את כל החומרים יחד ביסודיות. מכסים ומקררים בין לילה.