קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

גספצ'ו השלישי

גספצ'ו השלישי
אם יש לך בצל, חומץ יין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו Gazpacho עם מיין לובסטר: Gazpacho con Bogavante, גספצ'ו לבן (Gazpacho Blanco), ו גספצ'ו (מתכונים דומים).

הוראות

1
החביאו את העגבניות בסיר של מים רותחים במשך כ -15 שניות, או עד העורות רק מתחילים לקלף. מיד להסיר אותם מן המים החמים ולצלול אותם במי קרח כדי למנוע מהם בישול. לקלף, הליבה וקוביות העגבניות לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בסיר גדול, לשלב את השמן וחומץ ולטפטף יחד היטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
3
יוצקים את מיץ העגבניות, שום, מלח ופלפל שחור טחון להקציף שוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מערבבים את העגבניות, המלפפונים, הבצל והשקדים ומשלבים את כל החומרים יחד ביסודיות. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
שקדיםשקדים
בצלבצל