גספצ'ו שמנמן עם שרימפס מוקפץ
גספצ'ו שמנמן עם שרימפס מוקפץ נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו מלפפון, עגבניות, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו גספצ'ו עבה, גספצ'ו עגבניות עבה, ו גספצ'ו עגבניות-פירות שמנמן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מיץ ירקות, מלח, פלפל אדום טחון, חצי עגבניות אדומות, ושום בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת עגבניות מחית לתוך קערה גדולה.
מניחים את העגבניות האדומות שנותרו, 2/3 כוס מלפפון, 1/2 כוס פלפל, 1 כף בזיליקום, ומיץ לימון בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מוסיפים לתערובת עגבניות מחית בקערה. מערבבים הנותרים 1/3 כוס מלפפון, 1/4 כוס פלפל, עגבניות צהובות. כיסוי וצינה.
מחממים מחבת גריל גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף שרימפס למחבת; גריל 2 דקות בכל צד או עד הסוף.
מצקת על 1 3/4 כוסות מרק לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם 4 אונקיות שרימפס, 2 כפות יוגורט, ו 1 1/2 כפיות בזיליקום.