גפילטע פיש אפוי
גפילטע פיש אפוי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 471 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, פלפל, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מתאבן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: גפילטע פיש אפוי, גפילטע פיש אפוי, ו גפילטע פיש.
הוראות
מחממים תנור ל-350F משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
לטחון דגים ב 2 קבוצות במעבד מזון עד בסדר גמור. להחזיר חצי מהדגים למעבד מזון ולהוסיף 1 ביצה, חצי בצל קצוץ, כפית מלח, כפית פלפל, כפית סוכר, אם באמצעות. תהליך לערבב ביסודיות.
מעבירים לקערה גדולה. חזור עם דגים שנותרו, ביצה, בצל, מלח, פלפל, וסוכר.
מעבירים לקערה ומערבבים עם המנה הראשונה. מערבבים סלרי, גזר, שמן אם שימוש, וארוחת מצות.
מפזרים פפריקה. לכסות ולאפות 15 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד סט.
מגישים חם או קר, בפרוסות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.