גראטן נבטי בריסל וכרובית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו נבטי בריסל וגראטן כרובית. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.1 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 187 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לכם קרם חצי-חצי, נבטים, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו נבטי בריסל בציפוי פריך וגראטן כרובית , גראטן של נבטי בריסל וגראטן נבטי בריסל .
הוראות
מניחים כרובית וכרוב ניצנים בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 2-3 דקות או עד שהם רכים; לנקז.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת; לנקז, לשמור טפטופים.
מטגנים בצל ושום בטפטופים עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה את החלב, השמנת, המלח והפלפל. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שמסמיך.
מערבבים פנימה תערובת כרובית ובייקון.
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים 15 דקות.
מערבבים פירורי לחם ותערובת גבינה. לחשוף ירקות; מפזרים תערובת פירורי לחם.
אופים, ללא כיסוי, 15-20 דקות או עד להזהבה.