קושימומחה
מוכן ב1 ש, 28 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

גראטן תפוחי אדמה של הרבס דה פרובנס

גראטן תפוחי אדמה של הרבס דה פרובנס
גראטן תפוחי אדמה של הרבס דה פרובנס עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, הרבס דה פרובנס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 28 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו סלט תפוחי אדמה דיז'ון שמנת עם הרבס דה פרובנס, הרבס דה פרובנס, ו הרבס דה פרובנס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם ממש דק בעזרת מנדולינה מפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
4
חמאה בנדיבות תבנית אפייה או גרטן בתנור בגודל 12 אינץ ' (בערך 2 1/2 עד 3 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
בסיר קטן, הביאו את חצי וחצי, שיני השום והרבס דה פרובנס לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוציאים את שיני השום. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
7
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה חופפת בתחתית המנה. מתבלים את השכבה בנדיבות במלח ופלפל. מפזרים קלות עם מעט מהגבינה המגורדת. הכינו שכבת תפוחי אדמה וגבינה נוספת, וסיימו בגבינה נדיבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
לחץ בעדינות על השכבות כלפי מטה.
9
יוצקים את התערובת וחצי על שכבות תפוחי האדמה וממלאים את המנה עד לראש תפוחי האדמה. מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף כדי שלא תיגע בגבינה מעל ואופים 30 דקות, חושפים ואופים עוד 10 עד 15 דקות עד שהגבינה מבעבעת ומשחימה יפה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
מניחים להתקרר 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.