גראטנים אישיים של תרד-אסיאגו
תרד אישי-Asiago Gratins הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 122 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת asiago, וואלה וואלה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מקרוני תרד בודדים וגבינות מוקרמים, תפו " א אישי מוקרמים עם בייקון ופטריות, ו אספרגוס ופטריות צדפות מוקרמים עם תרד Shifponade (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חמאה; מערבולת מחבת עד חמאה נמסה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים חצי התרד; לבשל 2 דקות או עד תרד מתחיל לנבול, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף מחצית הנותרים של תרד; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים קמח בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת תרד; מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה. מחלקים תערובת שווה בין 4 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג מצופה ספריי בישול.
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
מניחים לחם במעבד מזון; לעבד עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מוסיפים פטרוזיליה; דופק 3 פעמים או עד בשילוב.
מפזרים על 2 כפות תערובת פירורי לחם על כל מנה. צלוי 1 דקה או עד השחמה.