קושירגיל
מוכן ב12 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

גרגר ופטריות פורטובלו ממולאות ירקות

גרגר ופטריות פורטובלו ממולאות ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גרגר פטריות ממולאות ירקות Portobello. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 319 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותרימו פלפל, תערובת גבינה, תערובת ירקות במיקרו תערובת אורז חיטה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. נסו ירקות בגריל ממולאים פטריות פורטובלו, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מניחים פטריות, צידי זימים למטה, על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. צלייה 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
בעוד פטריות לצלות, לחמם מחבת nonstick מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שום ותערובת עגבניות למחבת. Saut 2 דקות; להסיר מהחום. מערבבים באורז, 3/4 גבינות כוס, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הפוך פטריות; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת אורז באופן שווה בין פטריות; מפזרים באופן שווה עם 1/4 כוס גבינה. צלייה 3 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל