קושירגיל
מוכן ב12 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

גרגר ופטריות פורטובלו ממולאות ירקות

גרגר ופטריות פורטובלו ממולאות ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גרגר פטריות ממולאות ירקות Portobello. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 319 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותרימו פלפל, תערובת גבינה, תערובת ירקות במיקרו תערובת אורז חיטה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. נסו ירקות בגריל ממולאים פטריות פורטובלו, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
הסר זימים חומים מן החלק התחתון של פטריות באמצעות כף; להשליך זימים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מניחים פטריות, צידי זימים למטה, על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול. צלייה 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בעוד פטריות לצלות, לחמם מחבת nonstick מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שום ותערובת עגבניות למחבת. Saut 2 דקות; להסיר מהחום. מערבבים באורז, 3/4 גבינות כוס, ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הפוך פטריות; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת אורז באופן שווה בין פטריות; מפזרים באופן שווה עם 1/4 כוס גבינה. צלייה 3 דקות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל