גרגרי אבן-קרקע מוקרמים
גרגרי אבן-קרקע קרמי עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. מתכון זה מ Epicurious יש 120 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חלב, גרגירי אבן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו גרגרי גבינה טחונים שמנת אבן, גרגירי אבן עם Gruyere, ו רוטב גאמבו על גריסים מאבן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מים וחלב רק לרתיחה בסיר כבד 4-5 ליטר. בינתיים, לכסות שיבולת שועל עם מים בקערה גדולה לטאטא במרץ.
בואו לעמוד 30 שניות, ואז לרפרף כל מוץ שצף אל פני השטח עם מסננת בסדר רשת.
מסננים גריסים היטב מסננת רשת בסדר לטאטא לתוך תערובת חלב רותח.
להפחית את החום גרגרי רתיחה נמוכים ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב לעתים קרובות עם מרית גומי חסינת חום, עד גריסים רכים מעובה לעקביות של שיבולת שועל רופף, על 1 1/4hours (מערבבים יותר לקראת סוף הבישול כדי למנוע חריכה). אם גריסים להיות עבה מדי לפני שהם רכים ושמנת, רזה עם מים חמים (כ 1/2 כוס).
מערבבים שמנת, חמאה (אם משתמשים), ומלח.
הסר מהחום ולשמור חם, מכוסה, עד 20 דקות.
* אם אתה לא יכול למצוא גריסים אבן הקרקע, להשתמש גריסים רגילים (אבל לא בישול מהיר). גריסים רגילים ייקח פחות ממחצית הזמן לבשל.* גריסים הם ב creamiest שלהם מיד אחרי שהם עשויים אבל יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. צ ' יל, חשף, עד מגניב, ואז לכסות. כדי לחמם, לשבור גריסים קרושים לחתיכות לטאטא מספיק מים רותחים כדי לשחרר (עד כ 1 כוס).
חום על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי