גרטן כרובית ופטרניפ הוא תוספת המגישה 4. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם פלפל, חמאה, צ'דר מיושן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גרטן תפוחי אדמה, גרטן גזר-גזר, ו גזר וגרטן גזר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס לסיר גדול של מים רותחים מומלחים. מבשלים לריכוך, 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
גזר לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים בכיור.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים את החמאה לסיר גדול או לתבנית צלייה על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה מקציפה, מוסיפים את השאלוט ומקפיצים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים מלח ופלפל. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים עד לבלונד חיוור ודביק, 2 עד 3 דקות. הקציפו לאט את החלב החם, וודאו שלא יישארו גושים מהקמח. הרוטב צריך להתחיל להתעבות כשהוא מתחיל להתבשל. לאחר שהרוטב נעשה סמיך, הפכו את האש לנמוכה, והוסיפו את הצ ' דר בחופן. מערבבים עד להמסה ומתבלים ברוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
גבינת צ'דר חדה קראפט®
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את הכרובית והפטרניפס המרוקנים לרוטב הגבינה ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
קרקרים מחיטה מלאה
גזר לבן
7
מערבבים יחד את פירורי הלחם, הפרמזן, שמן הזית, הפטרוזיליה ומעט מלח ופלפל בקערה קטנה. מעל התבשיל עם תערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)