גרטן מולים
Mussel Gratin יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם באגט, עגבניות שזיפים, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו Mussel Gratin, מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד מולים, עגבניות, בזיליקום, קרם fraîche, גבינה, שום טחון, מלח ופלפל בתוך 3 ליטר משומן (על 13-ידי 9 1/2 - על ידי 2 אינץ') אפייה.
לשפשף 1 בצד לחתוך של כל פרוסת לחם עם שום חצוי ולסדר לחם, בצד שום למעלה, על תערובת mussel בתבנית אפייה.
מברשת צמרות של לחם עם שמן.
אופים גראטן באמצע התנור עד הלחם הוא חום זהוב על גבי, כ 15 דקות.
מגישים מולים בכפית מעל טוסטים שום.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.