Mussel Gratin יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם באגט, עגבניות שזיפים, קרם fraîche, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 שעות. נסו Mussel Gratin, מוקרם של עולש בלגי עם בייקון (Gratin D ' Endennaise Gratin), ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לזרוק יחד מולים, עגבניות, בזיליקום, קרם fraîche, גבינה, שום טחון, מלח ופלפל בתוך 3 ליטר משומן (על 13-ידי 9 1/2 - על ידי 2 אינץ') אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
רוטב פלפל לימון
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ספגטי מיובש בקופסה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
לשפשף 1 בצד לחתוך של כל פרוסת לחם עם שום חצוי ולסדר לחם, בצד שום למעלה, על תערובת mussel בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מברשת צמרות של לחם עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-
5
אופים גראטן באמצע התנור עד הלחם הוא חום זהוב על גבי, כ 15 דקות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.