גרטן תפוחי אדמה סתיו
גרטן תפוחי אדמה סתיו נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 453 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם שיני שום, פרמזן, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 399 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. הרבה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. גרטן ירקות שורש סתיו, גראטין דופינואה (גראטן תפוחי אדמה), ו גראטין דופינואה (גראטן תפוחי אדמה) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
חצוי את תפוחי האדמה וזורק אותם לתבנית אפייה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים שמים את השמנת, החמאה, עשבי התיבול והשום בסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים כ 5 דקות, כדי להחדיר את הקרם עם טעם. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את תערובת השמנת החמה דרך מסננת על תפוחי האדמה, (זורקים את עשבי התיבול והשום), אם אין מספיק שמנת כדי לעלות 3/4 מהדרך במעלה תפוחי האדמה ואז שופכים מעט קרם נוסף מעל כדי לפצות על ההבדל.
מפזרים את הפרמזן באופן שווה מעל.
אופים 30 עד 35 דקות, עד שתפוחי האדמה מבושלים והחלק העליון מתחיל להשחים. מכסים ושומרים על חום עד להגשה.