קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

גריל חצאית סטייק חשיש עם קלוי אדום פלפל הולנדייז

גריל חצאית סטייק חשיש עם קלוי אדום פלפל הולנדייז
גריל חצאית סטייק חשיש עם קלוי אדום פלפל הולנדייז נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל של 855 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד גם כמנה צדדית יקרה למדי עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סוכר חום, פלפל, אבוקדו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק חצאית מרוקאי עם קוסקוס פלפל קלוי, בישול מהבריקות: סטייק חצאית בגריל וכריכי פלפל, ו סטייק חצאית בגריל וכריכי פלפל עם מיונז תירס.

הוראות

1
מערבבים בקערה קטנה את הפלפל השחור, הסוכר החום, המלח, אבקת צ 'ילי האנצ' ו, השום המגורר, אבקת האספרסו המיידי, האורגנו הטחון, אבקת הבצל ואבקת החרדל היבשה ומערבבים לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
אבקת חרדלאבקת חרדל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
זורקים את האספרגוס עם שמן הזית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
לחץ על השפשוף היבש לסטייק ושפשף בנדיבות משני הצדדים. מחממים גריל משומן לחום בינוני-גבוה. מבשלים את הסטייק בצד אחד עד שהוא צרוב, בערך 8 דקות, ואז הופכים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוסיפים את האספרגוס לגריל. מבשלים את האספרגוס והסטייק עד שהאספרגוס רך, כ -10 דקות, והסטייק מגיע לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות צלזיוס. פורסים דק על התבואה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' (או מחבת כבדה וגדולה) לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית, ואז מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לתפוחי האדמה להתבשל מכל הצדדים. כאשר תפוחי האדמה נעשים בערך 3/4 מהדרך ורק מתחילים להשחים מכל הצדדים, מוסיפים את הבצל והפלפלים הירוקים והאדומים. מבשלים עד שהירקות מבושלים ומקורמלים, 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השום ומקפיצים עוד 30 שניות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גויה סאזוןגויה סאזון
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים עם תערובת תפוחי האדמה. פלטו את החשיש עם הסטייק הפרוס מעל, טפטפו את הולנדייז הפלפל האדום הקלוי וקשטו עם הבצל הירוק הקצוץ והאבוקדו הפרוס. אבק עם פפריקה מעושנת אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
סטייק פרוססטייק פרוס
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
2
מעל להבת גז כיריים, או מתחת לצלייה, צורבים את הפלפלים האדומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים היטב בניילון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
תנו לנוח 10 דקות.
5
הסר את ניילון הניילון וקלף או שפשף את העור מכל פלפל. מחק את הגבעולים והזרעים מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מוסיפים לבלנדר את החלמונים, מיץ הלימון, המלח, הפפריקה והקאיין. מערבבים את תערובת החלמונים במהירות בינונית עד שהיא מתבהרת בצבע, בערך 25 שניות. מנמיכים את המהירות ומתחילים לאט לטפטף פנימה את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את הפלפלים החרוכים ומערבבים עד שהתערובת חלקה והומוגנית. מתבלים במלח נוסף, פלפל קאיין או מיץ לימון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים227פלפל האבנרואספרגוס, קצוות קשים גזוזאספרגוס, קצוות קשים גזוז4קצת קישואים קצוציםאבוקדו פרוס, לקישוטאבוקדו פרוס, לקישוט2קרום: פירורי קרקר גרהםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים1צביטהקורט פלפל קאיין, בתוספת יותר לתיבול אם רוציםקורט פלפל קאיין, בתוספת יותר לתיבול אם רוצים3largesחלמוניםחלמונים2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חמוצים כשריםחמוצים כשרים1פלפל ירוק, זרע וקוביותפלפל ירוק, זרע וקוביות1אוראו ממולאים כפוליםאבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח כשר, ועוד לתיבול אם רוציםמלח כשר, ועוד לתיבול אם רוצים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתמיץ לימון, בתוספת יותר לתיבול אם רוציםמיץ לימון, בתוספת יותר לתיבול אם רוצים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גבינת פרמזן מגוררתשמן זית כתית מעולה ועוד לגרילשמן זית כתית מעולה ועוד לגריל1אוראו ממולאים כפוליםכָּתֵףכָּתֵף1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו טחוןאורגנו טחון1פלפל אדום, זרע וקוביותפלפל אדום, זרע וקוביות1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ2פלפלים אדומיםפלפלים אדומים4קצת קישואים קצוציםבצל ירוק קצוץ, לקישוטבצל ירוק קצוץ, לקישוט1סטייק חצאית גזוז, בערך 1 1/2 קילוסטייק חצאית גזוז, בערך 1 1/2 קילו1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות10קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה227פלפל האבנרותפוחי אדמה מזהב יוקון, קרצפו וחתכו לקוביות בגודל 1/2 אינץתפוחי אדמה מזהב יוקון, קרצפו וחתכו לקוביות בגודל 1/2 אינץ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ בטעמי דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וליקריץ שחור, מקל על תווים של הל, קינמון וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרנת ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי ומתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אך ניתן לשלב אותו עם מגוון מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה עבור כמעט כל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהוב למשל, עדיין מבנה טאנין של היין הוא רך מספיק כדי זוג עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהוב עליך.