קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

גריל חצאית סטייק חשיש עם קלוי אדום פלפל הולנדייז

גריל חצאית סטייק חשיש עם קלוי אדום פלפל הולנדייז
גריל חצאית סטייק חשיש עם קלוי אדום פלפל הולנדייז נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל של 855 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד גם כמנה צדדית יקרה למדי עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סוכר חום, פלפל, אבוקדו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק חצאית מרוקאי עם קוסקוס פלפל קלוי, בישול מהבריקות: סטייק חצאית בגריל וכריכי פלפל, ו סטייק חצאית בגריל וכריכי פלפל עם מיונז תירס.

הוראות

1
מערבבים בקערה קטנה את הפלפל השחור, הסוכר החום, המלח, אבקת צ 'ילי האנצ' ו, השום המגורר, אבקת האספרסו המיידי, האורגנו הטחון, אבקת הבצל ואבקת החרדל היבשה ומערבבים לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
אורגנו מיובשאורגנו מיובש
אבקת חרדלאבקת חרדל
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
זורקים את האספרגוס עם שמן הזית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
לחץ על השפשוף היבש לסטייק ושפשף בנדיבות משני הצדדים. מחממים גריל משומן לחום בינוני-גבוה. מבשלים את הסטייק בצד אחד עד שהוא צרוב, בערך 8 דקות, ואז הופכים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוסיפים את האספרגוס לגריל. מבשלים את האספרגוס והסטייק עד שהאספרגוס רך, כ -10 דקות, והסטייק מגיע לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות צלזיוס. פורסים דק על התבואה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' (או מחבת כבדה וגדולה) לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית, ואז מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לתפוחי האדמה להתבשל מכל הצדדים. כאשר תפוחי האדמה נעשים בערך 3/4 מהדרך ורק מתחילים להשחים מכל הצדדים, מוסיפים את הבצל והפלפלים הירוקים והאדומים. מבשלים עד שהירקות מבושלים ומקורמלים, 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השום ומקפיצים עוד 30 שניות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים עם תערובת תפוחי האדמה. פלטו את החשיש עם הסטייק הפרוס מעל, טפטפו את הולנדייז הפלפל האדום הקלוי וקשטו עם הבצל הירוק הקצוץ והאבוקדו הפרוס. אבק עם פפריקה מעושנת אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
סטייק פרוססטייק פרוס
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
2
מעל להבת גז כיריים, או מתחת לצלייה, צורבים את הפלפלים האדומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים היטב בניילון.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תנו לנוח 10 דקות.
5
הסר את ניילון הניילון וקלף או שפשף את העור מכל פלפל. מחק את הגבעולים והזרעים מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מוסיפים לבלנדר את החלמונים, מיץ הלימון, המלח, הפפריקה והקאיין. מערבבים את תערובת החלמונים במהירות בינונית עד שהיא מתבהרת בצבע, בערך 25 שניות. מנמיכים את המהירות ומתחילים לאט לטפטף פנימה את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את הפלפלים החרוכים ומערבבים עד שהתערובת חלקה והומוגנית. מתבלים במלח נוסף, פלפל קאיין או מיץ לימון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אספרגוס, קצוות קשים גזוזאספרגוס, קצוות קשים גזוז4ריבס, קצוץ טרי או קפואאבוקדו פרוס, לקישוטאבוקדו פרוס, לקישוט2(חוֹרֶף)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(יכול להיות או להרחיק)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1צביטהקורט פלפל קאיין, בתוספת יותר לתיבול אם רוציםקורט פלפל קאיין, בתוספת יותר לתיבול אם רוצים3largesחלמוניםחלמונים2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2(יכול להיות או להרחיק)חמוצים כשריםחמוצים כשרים1פלפל ירוק, זרע וקוביותפלפל ירוק, זרע וקוביות11 קילו קישואים,אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, ועוד לתיבול אם רוציםמלח כשר, ועוד לתיבול אם רוצים2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון, בתוספת יותר לתיבול אם רוציםמיץ לימון, בתוספת יותר לתיבול אם רוצים1(יכול להיות או להרחיק)אבקת חרדל יבשהאבקת חרדל יבשה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולה ועוד לגרילשמן זית כתית מעולה ועוד לגריל11 קילו קישואים,בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)11 קילו קישואים,אורגנו טחוןאורגנו טחון1פלפל אדום, זרע וקוביותפלפל אדום, זרע וקוביות1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ2פלפלים אדומיםפלפלים אדומים4ריבס, קצוץ טרי או קפואבצל ירוק קצוץ, לקישוטבצל ירוק קצוץ, לקישוט1סטייק חצאית גזוז, בערך 1 1/2 קילוסטייק חצאית גזוז, בערך 1 1/2 קילו1(יכול להיות או להרחיק)1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות10(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה מזהב יוקון, קרצפו וחתכו לקוביות בגודל 1/2 אינץתפוחי אדמה מזהב יוקון, קרצפו וחתכו לקוביות בגודל 1/2 אינץ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ בטעמי דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וליקריץ שחור, מקל על תווים של הל, קינמון וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרנת ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי ומתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אך ניתן לשלב אותו עם מגוון מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה עבור כמעט כל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהוב למשל, עדיין מבנה טאנין של היין הוא רך מספיק כדי זוג עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהוב עליך.