גריל חצאית סטייק חשיש עם קלוי אדום פלפל הולנדייז נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 28 גרם חלבון, 71 גרם שומן, ובסך הכל של 855 קלוריות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה עובד גם כמנה צדדית יקרה למדי עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סוכר חום, פלפל, אבוקדו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סטייק חצאית מרוקאי עם קוסקוס פלפל קלוי, בישול מהבריקות: סטייק חצאית בגריל וכריכי פלפל, ו סטייק חצאית בגריל וכריכי פלפל עם מיונז תירס.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
זורקים את האספרגוס עם שמן הזית, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
לחץ על השפשוף היבש לסטייק ושפשף בנדיבות משני הצדדים. מחממים גריל משומן לחום בינוני-גבוה. מבשלים את הסטייק בצד אחד עד שהוא צרוב, בערך 8 דקות, ואז הופכים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מוסיפים את האספרגוס לגריל. מבשלים את האספרגוס והסטייק עד שהאספרגוס רך, כ -10 דקות, והסטייק מגיע לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות צלזיוס. פורסים דק על התבואה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' (או מחבת כבדה וגדולה) לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים 1/4 כוס שמן זית, ואז מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לתפוחי האדמה להתבשל מכל הצדדים. כאשר תפוחי האדמה נעשים בערך 3/4 מהדרך ורק מתחילים להשחים מכל הצדדים, מוסיפים את הבצל והפלפלים הירוקים והאדומים. מבשלים עד שהירקות מבושלים ומקורמלים, 5 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את השום ומקפיצים עוד 30 שניות. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1
חותכים את האספרגוס לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים עם תערובת תפוחי האדמה. פלטו את החשיש עם הסטייק הפרוס מעל, טפטפו את הולנדייז הפלפל האדום הקלוי וקשטו עם הבצל הירוק הקצוץ והאבוקדו הפרוס. אבק עם פפריקה מעושנת אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
סטייק פרוס
רוטב הולנדז
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סלסה קנויה בחנות, להגשה
2
מעל להבת גז כיריים, או מתחת לצלייה, צורבים את הפלפלים האדומים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
מניחים את הפלפלים בקערה ומכסים היטב בניילון.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
תנו לנוח 10 דקות.
5
הסר את ניילון הניילון וקלף או שפשף את העור מכל פלפל. מחק את הגבעולים והזרעים מהפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
6
מוסיפים לבלנדר את החלמונים, מיץ הלימון, המלח, הפפריקה והקאיין. מערבבים את תערובת החלמונים במהירות בינונית עד שהיא מתבהרת בצבע, בערך 25 שניות. מנמיכים את המהירות ומתחילים לאט לטפטף פנימה את החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את הפלפלים החרוכים ומערבבים עד שהתערובת חלקה והומוגנית. מתבלים במלח נוסף, פלפל קאיין או מיץ לימון אם רוצים.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ בטעמי דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וליקריץ שחור, מקל על תווים של הל, קינמון וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרנת ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי ומתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אך ניתן לשלב אותו עם מגוון מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה עבור כמעט כל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהוב למשל, עדיין מבנה טאנין של היין הוא רך מספיק כדי זוג עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהוב עליך.