קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

גריל קוריאני מעורב עם שתי מרינדות: Bulgoki

גריל קוריאני מעורב עם שתי מרינדות: Bulgoki
אם יש לכם נענע, מלח כשר, ממרח צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: גריל קוריאני מעורב עם שתי מרינדות: Bulgoki, גריל מעורב מקסיקני, ו קבב גריל מעורב.

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים רוטב סויה, מירין, סאקה, מים, סוכר חום, אגס, זנגביל ושום. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך כ 20 דקות. מחית בבלנדר ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את הטנדרלוין פרוס ואת שרימפס butterflied במנות רדודות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
יוצקים את רסק עליהם, לכסות, ולאפשר להשרות במשך 20 דקות.
4
מערבבים את משחת הצ ' ילי, שמן שומשום, זרעי שומשום, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
מניחים את הצד בשר הצלעות הקצרות למטה על קרש חיתוך. עם חתך סכין חד בין העצם והבשר אבל לא לחתוך את כל הדרך. לפתוח כמו ספר בזהירות להפעיל את הסכין בכיוון ההפוך כדי לחתוך את הבשר לשניים, שוב לא הולך את כל הדרך. אתה צריך עכשיו יש חתיכה שטוחה ארוכה של בשר, על עובי העצם. אתה יכול לצלות את הצלעות הקצרות בחתיכות גדולות או לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות יותר בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים את הצלעות הקצרות ואת צלעות כבש במנות רדודות נפרדות לזרוק עם המרינדה פיקנטי. לכסות ולשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצלי שאלוט גדולים8 בצלי שאלוט גדולים
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
7
מחממים את הגריל, מחבת גריל, מחבת ברזל יצוק, או גריל שולחן חשמלי. גריל בשרים ושרימפס עד שהם מבושלים לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מגישים כמו שאתה מבשל אותם מלווה מגש של עלי חסה מעורבים, עלי נענע, shiso או עלי בזיליקום, ופלפלים חמים פרוסים, כמו גם קערות קטנות של רוטב סויה ורוטב חם. כמו כן לשרת את קימצ ' י חריף מהיר, דייקון כבוש מתוק, ומלפפוני שומשום מגניב במנות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
דייקון כבושnameדייקון כבושname
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
קח עלה חסה ביד שלך. שים 1 או 2 חתיכות של בשר או שרימפס ומעל זה עם כל שילוב של תבלינים. לעטוף את החסה סביב הבשר ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
הסר עלים חיצוניים מכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
11
חותכים כרוב רבעים ולהסיר את הליבה הפנימית הקשה. חותכים על פני חלקים לפרוסות 1/2 אינץ'. מכניסים למסננת, מוסיפים מלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
12
מניחים מעל קערה ולתת ניקוז, מכוסה, עד נבול, על 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
בקערה גדולה לשלב את החומץ והסוכר ומערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מוסיפים את רסק הצ 'ילי, ג' ינג ' ר, שום, בצל ירוק ומערבבים. לשטוף את המלח את הכרוב עם כמה שינויים של מים. יבש היטב ולהוסיף לתערובת חומץ; מערבבים היטב לשלב. לשים לתוך צנצנת זכוכית מעוקר לארוז את הכרוב; להוסיף מספיק מים כדי לכסות. סגור את הצנצנת ומקרר לפחות 4 שעות. זה חריף ונעשה חריף יותר ככל שהוא יושב יותר-להוסיף או להחסיר ממרח צ ' ילי לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
15
בסיר קטן מעל חום בינוני להוסיף את החומץ, מים, סוכר, כורכום. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
16
הסר מהחום ולאפשר לו להתקרר. בינתיים, לקלף צנון daikon ולפרוס לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. (אם הדייקון שלך גדול מאוד, פרוס את הסיבובים לחצי עיגולים.)
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
17
מניחים במסננת עם מלח ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
18
מניחים את המסננת מעל קערה ולתת לנקז במשך 1 שעה. יש לשטוף את המלח עם כמה שינויים של מים לייבש היטב דייקון. מכניסים לצנצנת זכוכית מחוטאת.
מרכיבים שתצטרך
צנון דייקוןצנון דייקון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
יוצקים את המלח המקורר דרך מסנן קפה (או cheesecloth מצופה מסננת) לתוך הצנצנת כדי לכסות את פרוסות צנון. מקררים לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה. ישמור על כ 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20
חותכים את המלפפון לתוך סיבובים דקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
21
שים אותם לתוך קערה ולזרוק אותם עם רוטב סויה, שמן שומשום, שומשום, עלי נענע ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טנדרלוין, פרוס דקבשר טנדרלוין, פרוס דק2(חוֹרֶף)רסק צ'ילי חם (מומלץ: סריראצ' י רסק צ'ילי חם)רסק צ'ילי חם (מומלץ: סריראצ' י רסק צ'ילי חם)8ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב חריף או רסק צ'ילי חריףרוטב חריף או רסק צ'ילי חריף454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צנון דייקוןצנון דייקון1אינץג'ינג'ר טרי, מגורדג'ינג'ר טרי, מגורד1קבוצותמנטה טרייה, עלים בלבדמנטה טרייה, עלים בלבד1חבורהמנטה טרייהמנטה טרייה2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1אינץג'ינג'ר, פרוסג'ינג'ר, פרוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר8צלעות טלה בייביצלעות טלה בייבי1השארחסה מעורבתחסה מעורבת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהירסוכר חום בהיר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2(חוֹרֶף)רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמירין* (ראה הערה של קוק)מירין* (ראה הערה של קוק)1ראשנאפה כרוב, על 1 עד 1/2 קילונאפה כרוב, על 1 עד 1/2 קילו1אגס אסייתי, קצוץ (תחליף אגס רגיל או תפוח)אגס אסייתי, קצוץ (תחליף אגס רגיל או תפוח)2ל-3 פלפלים אדומים טרייםל-3 פלפלים אדומים טריים2מלפפונים רגילים או אנגלייםמלפפונים רגילים או אנגליים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני2בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק3בצל ירוק, פרוס דקבצל ירוק, פרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)11 קילו קישואים,זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים1חבורהריסוס טרי או בזיליקוםריסוס טרי או בזיליקום454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס, ניקה, קלוף, ו butterfliedשרימפס, ניקה, קלוף, ו butterflied8ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב סויהרוטב סויה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק0(יכול להיות או להרחיק)כורכוםכורכום2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור קוריאני. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. דוד & נדיה Chenin בלאן עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.