המתכון בולגוגי קוריאני אותנטי מוכן בסביבות 3 שעות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל קוריאני. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 368 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם בצל, שומשום, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשומשום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שומשום כמו קינוח. מתכון זה מכלמתכונים יש 120 אוהדים. עם כפית ציון 94%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: בולגוגי יונגול (מרק בולגוגי קוריאני), בולגוגי קוריאני, ו מנגל קוריאני בולגוגי.
הוראות
1
מניחים את הבקר בקערה ויוצקים פנימה את יין הבישול, מיץ האגסים והפלפל השחור. מערבבים לשלב, ולאפשר למרינדה במשך 30 דקות. מערבבים פנימה את רוטב הסויה, הסוכר, שמן השומשום, השום, הבצל הירוק ושומשום, ומשרים במקרר לפחות 2 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
זרעי שומשום
בצל ירוק
מיץ אגסים
שמן שומשום
רוטב סויה
שום
סוכר
בקר
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מוציאים את הבקר מהמרינדה וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
4
הניחו יריעת נייר אלומיניום על הגריל המחומם, והניחו את פרוסות הבקר בנפרד על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
גריל
5
מניחים את הפטריות והבצל על חלק אחר של נייר הכסף. מבשלים את פרוסות הבקר עד שהן שחומות באופן שווה, 3 עד 5 דקות לכל צד.
קוריאנית בתפריט? נסה להתאים עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות אקול 41 שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
ל ' קול 41 שנין בלאן
שנין בלאן טרי ותוסס זה מציג ארומטים אקספרסיביים בשפע של יסמין, פסיפלורה ופריחת תפוז עם טעמים של פרי כוכב ותפוח בגימור מינרלי מאוזן ופריך.