גרילדות עגל בבישול איטי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Grillades עגל מבושל איטי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 697 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך טבסקו, עלה דפנה, כתף עגל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עגל מבושל איטי עם ירקות חורף, Peposo-תבשיל עגל מבושל איטי ומפולפל, ו 85 מבושל לאט (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את קציצות העגל במלח ופלפל.
לטאטא את הקמח יחד עם התבלינים קריאולי בקערה בינונית. לדלות את הקציצות בקמח מתובל ולנער עודף. שמור כף קמח מתובל.
ממיסים את שומן הבייקון במחבת גדולה על חום גבוה. מטגנים את הקציצות, כמה בכל פעם, עד חום זהוב משני הצדדים. הקפד לא overrowd המחבת.
הסר קציצות ממחבת ולהמשיך לבשל בקבוצות עד כל העגל כבר השחמה. תניח את העגל בצד בזמן שאתה ממשיך להכין את הרוטב.
להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף את הבצל לאותו מחבת, ומבשלים, ערבוב עם כף עץ, עד שהם צבע מהגוני עמוק, על 20 דקות.
מוסיף את הסלרי, פלפל, ושום, להפחית את החום עד בינוני, ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות.
מפזרים את כף 1 של קמח שמור מתובל לתוך המחבת ומערבבים לערבב אותו לתוך הירקות.
להגדיל את החום גבוה, מערבבים את העגבניות ואת מלאי עגל, ומבשלים עד שזה מגיע לרתיחה. להפחית את החום עד בינוני ומערבבים את הקורנית, פתיתי פלפל, עלה דפנה, ו ווסטרשייר לתוך הירקות.
מוסיפים את קציצות העגל, מכסים ומבשלים עד העגל הוא מזלג מכרז, כ 45 דקות.
מתבלים במלח, פלפל וטבסקו, ומוסיפים את הבצל הירוק.
מגישים מעל חלפיניו גבינה גרגירי שיבולת שועל שמנת.
Reprinted with permission from My New Orleans: The Cookbook, by John Besh., © September 2009 Andrews McMeel Publishing