גריסים יה יה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל גריסים ya יאן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 774 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, חמאה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה על 50 דקות. . מתכונים דומים: צ'ופ עגל של האנטר עם גריסים גבינה דרומיים: Jaegerschnitzel עם גריסים גבינה דרומיים, פשטידת שיבולת שועל, ו גרגרי מטע.
הוראות
מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר על חום גבוה.
לאט לאט לשפוך את שיבולת השועל לתוך המניה תוך ערבוב כל הזמן.
להפחית את החום נמוך; מבשלים עד גריסים במכרז ועבה, 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים ב 1/4 כוס שמנת כבדה כדי לדלל את הגריסים.
מערבבים בגבינת הגודה ו 1/4 כוס חמאה עד נמס וחלק.
בעוד שיבולת השועל מתבשלת, מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני; מבשלים עד ששומן הבייקון מעובד, כ -3 דקות.
מערבבים בצלעות ושום; בישול ערבוב עד שאלוט הם במכרז, על 5 דקות.
יוצקים את היין הלבן ומערבבים 3 כפות חמאה, בישול ערבוב עד החמאה נמסה.
זרוק את השרימפס במחבת; לבשל ומערבבים עד שהם ורודים בהירים מבחוץ והבשר כבר לא שקוף במרכז, על 3 דקות.
מערבבים את התרד, פטריות, בצל ירוק; לבשל ומערבבים עד התרד wilts, על 2 דקות יותר.
הסר את השרימפס בכפית מחוררת.
מערבבים 2 כוסות שמנת כבדה. מבשלים עד הקרם מופחת על ידי כשליש, על 10 דקות.
מתבלים ברוטב חריף, מלח ופלפל.
החזירו את השרימפס למחבת כדי להתחמם.
מגישים שרימפס ורוטב על גריסים מוכנים.