גרנד מרנייה טורט
גשו לסופר וקנו סוכר-על, קליפת תפוז, קצפת אבנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד וניל Grand Marnier טורט, טורט גרנד מרנייה קפוא עם קרום שוקולד מריר וחמוציות מתובלות, ו Grand Marnier.
הוראות
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה עם נייר קלף. צייר 3 (8 אינץ') עיגולים על נייר קלף. להפוך נייר קלף מעל, ומאובטח עם סרט מיסוך.
מקום הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 3 עיגולים מצוירים על תבנית אפייה.
מורחים תערובת על מעגלים באמצעות גב כף.
אופים ב 200 במשך 2 שעות או עד יבש. לכבות את התנור; מקצפת בתנור סגור לפחות 1 שעה. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
כדי להכין מילוי, לשלב ציפוי מוקצף, ליקר, ו 1 1/2 כפיות קליפה.
מניחים 1 מרנג על מגש הגשה; למעלה עם תערובת ציפוי כוס 1 מוקצף 2 כפיות שוקולד. חזור על שכבות פעמיים עם מרנג הנותרים, תערובת ציפוי מוקצף, שוקולד.
שלב פירות יער; לארגן מעל טורט.
מקשטים עם נענע ורצועות קליפה, אם תרצה.
בישול טיפ Superfine סוכר מתמוסס במהירות לתוך חלבוני ביצה מוכים; אם אתה לא יכול למצוא סוכר superfine במכולת שלך, לעשות משלך על ידי עיבוד סוכר מגורען במעבד מזון במשך כדקה.