גרנולה מצה קוקוס
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שמן canolan, פיסטוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. נסו מצה גרנולה עם משמשים ופיסטוקים, לימון-קוקוס מצה רול ג'לי, ו מצות שוקולד קרמל קליפה עם תותים וקוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 325°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
עבודה על קערה גדולה, להתפורר המצות לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים את הקוקוס, הפיסטוקים והשקדים. תניח בצד.
מערבבים את השמן, דבש סוכר, מלח וקינמון בסיר קטן על חום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מתחיל להתמוסס, על 3 דקות (התערובת עשויה להיראות מופרדת).
יוצקים את תערובת השמן על תערובת המצות ומערבבים עד לשלב טוב ואת חתיכות המצות מצופים באופן שווה.
מורחים את התערובת באופן שווה על גיליון האפייה מוכן.
אופים, ערבוב כל 5 דקות, עד המצות והאגוזים חשוכים מעט קלוי, כ 20 דקות.
אפשר לגרנולה להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה. להתפורר לחתיכות ולאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.