גרנולה נהדרת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Granolan גדול. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 252 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו וניל, נבט חיטה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: יום נהדר גרנולה, גרנולה נהדרת, ו סיר חרס-בשר בקר נהדר, שעועית גדולה, מטבל נהדר! החווה Longmeadow.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F. משמנים תבנית אפייה בגודל 13×9 אינץ ' (מתכת).
מערבבים שיבולת שועל, נבט חיטה, סוכר חום, קינמון ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים בפקאנים.
מערבבים סירופ, שמן ומים בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל במשך כ 1 דקה או עד שחין תערובת. מערבבים את הוניל, ואז לשפוך על תערובת שיבולת שועל ומערבבים היטב.
התערובת צריכה להיראות מעט לחה ואתה צריך להיות מסוגל ליצור גושים על ידי לחיצה על זה יחד עם האצבעות. אם זה יבש מדי לעשות את זה, להוסיף קצת יותר מים (לא הייתי צריך).
להעביר את תערובת שיבולת השועל למחבת האפייה ושימוש באצבעות שלך, לסחוט יחד כמו גושים / אשכולות רבים ככל שתרצה.
אופים את הגרנולה במשך כ 45-50 דקות, תוך ערבוב כל 15 דקות כדי למנוע שריפה. זה צריך להיות זהוב ולא צריך להריח שרוף (גרנולה תזמון הוא סוג של אמנות) גרנולה תצא מן התנור סוג של רך, אבל יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.