גרנולה עוגת שוקולד פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל גרנולן עוגת שוקולד פקאן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם 2 ברים אפיית שוקולד semisweet, תמצית vanillan, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, חמאת בוטנים-פצפוצי שוקולד פקאן-עוגיות גרנולה, ו שוקולד דקדנטי, קוקוס קלוי וגרנולה פקאן עם יוגורט ליברטה (זיווגים מושלמים) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים שיבולת שועל, פקאנים, ונבט חיטה, ערבוב למעיל.
תערובת מורחת במחבת ג 'לי רול משומנת קלות 15 - x 10 אינץ'.
אופים 25 עד 30 דקות או עד קלוי, ערבוב כל 10 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה חוט (כ -30 דקות). מערבבים בשוקולד. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או להקפיא עד 6 חודשים.