גרנולה פירות מעורבים
גרנולה פירות מעורבים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 833 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך נבט חיטה, חמאה, שיבולת שועל רגילה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו גרנולה פירות מעורבים, זרעים מעורבים וגרנולה שיבולת שועל, ו פירות יער מעורבים גרנולה פרפה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 5 המרכיבים הראשונים בקערה. שים בצד את תערובת שיבולת השועל.
מבשלים חמאה וסוכר חום בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חמאה מומסת וסוכר הוא מומס. מערבבים בסירופ תירס.
הסר מהחום, ומערבבים וניל.
יוצקים תערובת סוכר באופן שווה על תערובת שיבולת שועל, זורק היטב את המעיל.
תערובת מורחים באופן שווה בג ' לי רול משומן קלות או מחבת broiler.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות, ערבוב 3 פעמים. מגניב לגמרי. מערבבים פירות יבשים.
הערה: לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.
סוזן סירלי, פייפ קריק, טקסס.