דאל בהאג'י
דאל Bhaji עשוי להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 166 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הפלפל, הג'ינג'ר, הבצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: Farali sukhi bhaji / Batata bhaji עבור מהיר, vrat, poori bhaji או batata bhaji-maharashtrian poori bhaji, ו vangi bhaji או vangyachi bhaji, maharashtrian vangi bhaji.
הוראות
שים את דאל ומים בסיר ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד דאל הוא מתרכך, על 15 דקות.
הוסף מים נוספים במידת הצורך כדי למנוע ממנו להתייבש. מבשלים את השעועית הירוקה, גזר, קישואים, וכרוב במים עד רך. (עשיתי את זה בסיר הלחץ, עם 1/2 כוס מים בלחץ גבוה במשך 5 דקות.) כאשר הם רכים, מוסיפים את האפונה ומועכים את הירקות היטב, בנוזל. מערבבים בדאל מבושל.
מחממים ווק לא מקל טוב או סיר גדול.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, מוסיפים מעט מים לפי הצורך, עד שהם מתחילים להשחים, כ 4 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, השום והפלפלים ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את pav bhaji masala, אבקת צ ' ילי אדום, כורכום, ומלח.
מוסיף את העגבניות, ומבשלים עד שהם מתחילים להישבר, על 5 דקות.
מוסיף את פירה ירקות ומלח לפי הטעם. מבשלים נמוך במשך כ -20 דקות.
מוסיפים מיץ לימון ומגישים על לחמניות קלויות, עם פיתות, או כמו מטבל.