דאק פורלו
ברווז Purloo הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 608 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קילבסה, פטריות שיטאקה, חצאי חזה ברווז moulard, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים), טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, ו טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס.
הוראות
שים חזה ברווז,עור הצדדים למעלה, בסיר כבד 6 עד 8 ליטר ולהוסיף מרק. מביאים רק לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד רך מאוד כאשר פירסינג עם מזלג, 2 עד 3 שעות.
להעביר ברווז לקערה עם כפית מחוררת, ולאחר מכן, כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר ולהשליך את העור וגרוס בשר עם 2 מזלגות. לרפרף ולהשליך שומן מן מרק ולהחזיר ברווז מגורר לסיר.
בעוד ברווז מבשל, להתפורר נקניק ארוחת בוקר למחבת כבדה 12 אינץ ' עמוק ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים קילבסה, 1/4 פלפל כפית, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות. דלג על כל אבל על 2 כפות שומן ולהשליך אותו.
מוסיפים בצל ופלפלים לתערובת נקניק ולהגדיל את החום גבוה, ואז לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרככים, כ 10 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
העברת תערובת נקניק לקערה גדולה. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז להירגע, מכוסה, עד הברווז סיים לבשל.
להחזיר תערובת נקניק לסיר עם בשר ברווז ולהוסיף 1/4 הנותרים פלפל כפית, צ ' ילה habanero, ומלח. מערבבים באורז ומביאים נוזלים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהאורז רך ולח אבל לא רטוב, כ -20 דקות.
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 15 דקות. מערבבים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
Purloo ברווז יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה.