דביק תאריך & פודינג צימוקים
המתכון דביק תאריך & פודינג צימוקים ניתן לעשות בסביבות 4 שעות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצים, קמח לגידול עצמי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: פודינג תאריך דביק, פודינג טופי דביק, ו פודינג טופי עם תאריך דביק.
הוראות
שים את התאריכים, צימוקים, חלב וברנדי או רום בסיר קטן ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 5 דקות עד הפרי הוא רך והנוזל נספג אל תדאג אם זה נראה קצת מקושקש. השאר לקרר. בינתיים, בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.2 ליטר.
כדי להכין את ספינת הקיטור שלך, למקם קערה או צלחת הפוכה הולם בנוחות בבסיס סיר גדול, עמוק, גדול מספיק כדי להחזיק את אגן הפודינג שלך.
חותכים מעגל גדול של קלף אפייה ואחד של נייר, שניהם 5 ס " מ רחב יותר מאשר שולי אגן הפודינג שלך. הפוך קפלים חדים במרכז של שניהם, ואז חמאה בצד אחד של הקלף זה יהיה המכסה שלך. תניח בצד. מרתיחים את הקומקום עבור ספינת הקיטור.
בקערת ערבוב, להכות את החמאה וסוכר עם מקציף חשמלי עד חיוור ורך.
מוסיף את הביצים, מכות שוב עד בשילוב טוב. לבסוף, מוסיפים את הקמח, תבלינים מעורבים,גרידת תפוז, תערובת תאריך וקמצוץ של מלח, ומערבבים הכל היטב עם מרית עד שאין גושי קמח גלויים. הפוך את תערובת העוגה לתוך אגן הפודינג שלך. מכסים את הקערה עם הקלף, צד החמאה למטה וקפל למעלה, ואז רדיד. לדחוף את הצדדים של המכסה למטה, ואז לקשור חתיכת מחרוזת בצורה מאובטחת מתחת לשפה של האגן. השתמש בכל מחרוזת התלויים כדי ליצור ידית כדי לעזור לך להרים את הפודינג.
לעמוד אגן פודינג על גבי קערה הפוכה או צלחת בסיר ולמלא את המחבת עם מספיק מים רותחים לבוא באמצע הצד של האגן. להביא לרתיחה עדינה, ואז לכסות את המחבת עם מכסה ולהשאיר קיטור במשך 2 שעות, ציפוי עם מים רותחים אם הרמה מקבלת נמוכה. בדוק את הפודינג מבושל על ידי החדרת שיפוד למרכז. אם לשיפוד יש תערובת לא מבושלת על זה, להחזיר אותו למחבת קיטור לעוד 15 דקות, ואז לבדוק שוב. לאחר מבושל, אתה יכול לכסות את הפודינג עם קלף אפייה נקי לסכל ולשמור עד שבוע. קיטור מחדש את הפודינג עבור 1 שעה לפני ההגשה.