דבש אגוז לחמניות דביקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל דבש אגוז לחמניות דביקות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, תמצית ונילן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחמניות דביקות, הלחמניות הדביקות הטובות ביותר, ו לחמניות דביקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים.
מוסיפים את הביצים, סוכר, חמאה, מלח, וניל ו -2 כוסות קמח. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק רך.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת; להפוך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1-1 / 2 שעות.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר החום, דבש, חמאה ומלח; להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להרתיח במשך 1 דקה.
יוצקים לתוך 13-in משומן. אקס-9-אין. תבנית אפייה; מפזרים פקאנים. תניח בצד.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; להתגלגל לתוך 24-in. אקס-8-אין. מלבן; מברשת עם חמאה בתוך 1 בקצוות.
מערבבים את הפקאן, סוכר חום וקינמון; מפזרים על חמאה.
להפשיל מהצד הארוך; לאטום את התפר.
חתוך ל-1-ב. פרוסות; מקום לחתוך בצד למטה במחבת. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -30 דקות.
אופים ב 350° במשך 25-28 דקות או עד חום זהוב. מגניב 1 דקה; הפוך על מגש הגשה.