קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

דבש במרינדה חזיר עם גרמולטה

דבש במרינדה חזיר עם גרמולטה
חזיר במרינדה דבש עם גרמולטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 215 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לך לחנות ותביא דבש, רוזמרין, פילה חזיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו דבש לימון במרינדה בשר חזיר Tenderloin, חזיר משופד בגריל במרינדה lemongrass, דבש ורוטב דגים, ו איך לבשל: חזיר משופד בגריל במרינדה lemongrass, דבש ורוטב דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חזיר ב 11 x 7 x 2 אינץ זכוכית אפייה צלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2
מקציפים דבש, שום ומיץ תפוזים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים מעל חזיר; להפוך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
מפזרים חזיר עם 1 כפית מלח ים ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
להעביר חזיר לצלחת; מרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
שמן חום במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים חזיר למחבת. חום מכל הצדדים, פונה לעתים קרובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מעבירים לתנור; מבשלים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 66°, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
העברה ללוח חיתוך; תן לנוח 5 דקות. מחבת מילואים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
יוצקים מרינדה שמורה לתוך אותה מחבת; להוסיף יין. מרתיחים בעדינות עד מופחת 1/2 כוס, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מערבבים קליפת תפוז, טימין, רוזמרין, ומרווה בקערה קטנה עבור גרמולטה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
13
חותכים חציית חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
14
יוצקים רוטב על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
15
מפזרים עם גרמולטה ומגישים.
16
למנה: 279 קלוריות, 10 גרם שומן, 0.3 גרם סיבים
17
בתיאבון