דבש-חזיר כתום
גשו לסופר וקנו חרדל טחון, חצי חזיר, כתום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו פרוסות תפוז עם דבש ומי פריחת תפוזים, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר 1 כף לקלף מתפוז; לסחוט מיץ.
מערבבים קליפה ומיץ עם דבש וחרדל בקערה קטנה. פירס פני השטח של חזיר במרווחים 2 אינץ ' עם שיפוד מתכת; מקום 2 גלון פלסטיק resealable מזון אחסון שקית.
יוצקים ירח דבש מעל חזיר; שקית חותם. מקררים 2 שעות.
מניחים חזיר, צד שומן למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. תשליך את המרינדה. הכנס ציפורן בחזיר. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של בשר חזיר ואינו נוגע עצם או לנוח בשומן.
אופים חשפו 1 שעה. לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום כך בשר חזיר לא overbrown.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות יותר או עד מדחום קורא 135° עד 140°.
בואו בשר חזיר לעמוד רופף מכוסה 10 עד 15 דקות לגילוף קל יותר.