דבש פרח בר-וויסקי זיגוג בטטות
תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים ודבש של פרחי בר עשויים להיות בדיוק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 200 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים כבושים כתומים, ויסקי סקוטי, דבש בטעם אור כגון פרח בר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים עם זיגוג דבש בתנור, דבש וקינמון זיגוג בטטות # SundaySupper, ו צלעות חזיר מזוגגות בדבש עם פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 2-תבשיל ליטר.
בסיר קטן על חום גבוה בינוני, לשלב חמאה, דבש, ויסקי, וסוכר. מביאים להתבשל, לטאטא עד חמאה וסוכר נמסים, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים, חשוף, 10 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה עם תערובת חמאה, מלח ופלפל.
מעבירים למנה ואופים מוכנים, משליכים מדי פעם, עד מכרז ומזוגג, כ 45 דקות.