דבש שיבולת שועל לחם השני
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, לחם שיבולת שועל דבש השני עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 12. ארוחת בוקר זו כוללת 183 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 856 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמרים, מים חמים, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: לחם דבש שיבולת שועל, לחם שיבולת שועל דבש, ו לחם שיבולת שועל דבש.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה שלבו מים רותחים, שיבולת שועל, 1/2 כוס דבש, חמאה ומלח.
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מניחים לעמוד עד שמנת, בערך 10 דקות.
יוצקים את תערובת השמרים לתערובת שיבולת השועל.
מוסיפים 2 כוסות קמח; מערבבים היטב. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. כשהבצק התאסף, הופכים אותו למשטח מקומח קלות ולשים עד שהוא חלק ואלסטי, כ -20 דקות. משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים לציפוי בשמן. מכסים במטלית לחה ומניחים במקום חמים עד להכפלת נפח, כ 1 שעה.
מוציאים את הבצק והופכים אותו על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים ויוצרים כיכרות.
מניחים את הכיכרות לשתי תבניות כיכר משומנות קלות בגודל 9 על 5 אינץ'. מכסים את הכיכרות במטלית לחה ומניחים לתפוח עד להכפלת הנפח, כ - 40 דקות.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש כ - 30 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב ותחתית הכיכר נשמעת חלולה בעת הקשה.
מוציאים כיכרות מהמחבתות, מברישים צמרות כיכרות עם 2 כפות דבש ומפזרים שיבולת שועל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
לחם שיבולת שועל בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.