דבש-שקדים Madeleines
מדלן שקדים-דבש יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך גרידת לימון, דבש, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו Vanillan And Almond Madeleines, דבש מדלן, ו דבש יוגורט מדלן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 12 (3 אינץ') תבניות מדלן nonstick
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות F. חמאה 12 תבניות מדלן בנדיבות עם חמאה. אבק עם קמח ולהניח בצד.
הבלילה: בקערה בינונית, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עד מקציף.
מוסיפים את תערובת העוגה, חמאה, דבש, מים, גרידת לימון ותמצית שקדים. לנצח את החומרים במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הגדל את המהירות לגבוה והכה עד הבלילה חלקה, על 2 דקות. כפית את הבלילה לתוך תבניות מוכנות.
אופים עד הקצוות הם זהובים ומרכז העוגיות באביב בחזרה כאשר נגע, על 15 עד 16 דקות. מגניב במשך 5 דקות. באמצעות מרית גומי קטנה, להסיר את madeleines ולסדר, צד מסולסל למעלה, על מתלה חוט. מגניב במשך 15 דקות ומגישים.