אמנון בגריל עם רוטב ברביקיו אפרסק נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 596 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, פילה אמנון, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. נסו אמנון צ'ילי ליים בגריל עם סלסה אפרסק, אמנון בגריל עם רוטב יוגורט מלפפון, ו טאקו דג Tilapia בגריל עם רוטב Adobo (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים יחד בסיר, למעט האפרסקים ומבשלים מעל חום בינוני במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בעוד הרוטב רותח, מחית 2 כוסות של אפרסקים משומרים או טריים. לאחר שהרוטב מבושל, מוסיפים את האפרסקים מחית לרוטב ומערבבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עצם הודו וצוואר הודו
3
מחממים את הגריל לחום בינוני. לתבל את האמנון עם תיבול הבית. מבשלים את הדגים בכל צד במשך 3 עד 4 דקות. במהלך הדקות האחרונות של בישול, לצחצח את הדגים עם קצת רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אמנון
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
4
לאחר מבושל ומצופה, מצקת כפית נחמדה של רוטב ברביקיו אפרסק על גבי פילה.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.