מתכון Tilapian גריל ומנגו Salsan מוכן בערך 1 שעה ו -40 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אם יש לך מיץ תפוזים, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. . מתכונים דומים: דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו, דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו, ו אמנון עם סלסה מנגו.
הוראות
1
מערבבים את שמן הזית, שום, בזיליקום, פלפל שחור, ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורק
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את פילה אמנון בשקית פלסטיק resealable; לשפוך את תערובת שמן זית על פילה ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנון
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
הפוך את הסלסה על ידי ערבוב המנגו, מיץ ליים, מיץ תפוזים, פלפל חלפיניו, בצל אדום, פלפל אדום, פלפל ירוק, פטרוזיליה, ופלפל שחור יחד בקערה. מקררים במשך 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 כף חלפיניו, פרוס דק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר את אמנון מן המרינדה, רועד את כל שמן עודף, לעטוף כל פילה בחתיכת רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אמנון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מבשלים את הטילפיה על הגריל שחומם מראש עד הבשר בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד. כף סלסה מעל אמנון לשרת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.