דג אפוי ים תיכוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג אפוי הים התיכון. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 154 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, זיתים, כרישה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו דג אפוי ים תיכוני, דג ים תיכוני אפוי עם זיתים וארטישוק, ו דגים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick, כרישה טחון ושום בשמן עד מכרז; להפריש. מעיל 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה עם ספריי בישול. מסדרים בזיליקום בשכבה אחת בצלחת; למעלה עם פילה דגים.
מפזרים מלח. למעלה עם תערובת כרישה.
מסדרים עגבניות וזיתים על דגים. פרוסת דק חצי הלימון; מקום מעל. לסחוט מיץ מ נשאר לימון על כל.
מכסים ואופים ב 425° במשך 15-20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.