דג אפוי לח
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, דג אפוי לח עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן ופסקטרי מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 448 קלוריות. מתכון זה משמש 2. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם פלפל, פילה שפמנון, קרם מרוכז של מרק בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 56%, וזה טוב. סלמון אפוי לח, עוף אפוי לח, ו עוף ברביקיו אפוי בתנור סופר לח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה רדודה משלבים מרק וחלב; טובלים פילה.
מקום 11-ב. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שלב חמאה ומיץ לימון; מזלפים מעל פילה. למעלה עם צ ' יפס תפוחי אדמה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 17-20 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. האחד מקווה יין פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![יין פינו נואר]()
יין פינו נואר
רוב מונדבי ג ' וניור יצר בעבודת יד את הפינו נואר הזה מכרמים נבחרים ברחבי נאפה, סונומה והחוף המרכזי. פינו נואר בקליפורניה שלנו מציג את עדינות הענב בכך שהוא מאפשר תקופת הבשלה ממושכת על הגפן. זה יבטיח גישה רכה ועוצמה בסיסית מסקרנת של טעמי תות ותמרים. מיושן באלון אמריקאי מעגל את תחושת הפה על ידי הצגת מבנה טאנין וגימור מתובל אך שופע.