דג בגריל עם מנדרינה ומרג'ורם
דגים בגריל עם מנדרינה ו Marjoram הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, מרג'ורם פלוס 1 כף עלי מרג' ורם, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו תירס מיורן בגריל, Courgettes בגריל עם גרגרי חומוס & Marjoram, ו מרז'ורם-חזיר שפשף וסלט תפוחי אדמה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם, או לחמם גריל גז בינוני-גבוה. Mak3 פרוסות אלכסוניות מרווחים על 1 1/2 " בנפרד בצד אחד של דגים. עונת העור והחלל עםמלח ופלפל. דברים כל דג עם 4 הרבספריגים וקטעים מ 1/2 מנדרינה. דגים Rubeach עם 1 כף שמן.
גריל דגים עד העור כבר לא מקלות, 3-4minutes. באמצעות מרית מתכת, בזהירות turnfish וגריל עד מבושל דרך, about3 - 4 דקות יותר.
העברת מגשים וgarnish עם הנותרים סגמנטת מנדרינה ועלים מרז ' ורם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו