דג בס בגריל עם רוטב צ'ילי-ליים
. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט קיץ בגריל עם תירס, פלפלים ורוטב צ'ילי-ליים, דג בס צלוי ברוטב צ'ילי תאילנדי, ו בס פסים ורוטב לימון משומר עם גזר בגריל.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה ושמן קל באח.
להקציף שום, גרידת ליים, חומץ אורז, רוטב דגים, מיץ ליים, רוטב פלפל צ ' ילה, ושמן שומשום בקערת זכוכית.
מברשת שני הצדדים של פילה בס ים עם שמן צמחי ומפזרים קלות עם מלח.
מבשלים על הגריל שחומם מראש עד שהדגים אטומים, מראה סימני גריל טובים, וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ קלות, 3 עד 4 דקות לכל צד.
להקציף רוטב שוב; לטעום ולהתאים תיבול.
מפזרים פילה עם עלי כוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו