דג ברוטב סויה
דג ברוטב סויה יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 229 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אניס כוכב, סוכר, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג במרינדה בזיליקום, דגים במרינדה מיסו, ו שיפודי דגים במרינדה.
הוראות
מערבבים בצל ירוק, ג ' ינג 'ר, 1 כף יין אורז, 1 שמן כף, ורוטב סויה בתבנית זכוכית 11x7x2 אינץ'.
מוסיפים דגים ופונים למעיל.
בואו להשרות 1 שעה בטמפרטורת החדר.
להביא הראשון 6 מרכיבים לרתיחה בסיר קטן כבד, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב הוא מעובה מעט מופחת 1/3 כוס, על 4 דקות.
הסר רוטב אניס כוכב מחום וקריר.
הסר דגים מן המרינדה ומניח על כמה שכבות של מגבות נייר כדי לנקז; ריזרב מרינדה. תייבש את הדג.
חום בקוטר 14 אינץ ' ווק שטוח תחתית מעל חום גבוה עד טיפת מים שנוספו לווק מתאדה במגע.
להוסיף 1 כף הנותרים שמן ווק, ואז חתיכות דגים, מתפשט באופן שווה. לכסות ולבשל 30 שניות. לחשוף ולשחרר חתיכות דגים עם מרית מתכת. להפחית את החום בינוני לבשל 1 דקה. הפוך חתיכות דגים מעל; לבשל 1 דקה.
מוסיפים 2 כפות הנותרים יין אורז ומרינדה שמורות מדגים. לכסות ולבשל 1 דקה.
הסר ווק מחום; תן לדגים לעמוד מכוסים עד אטום במרכז, בערך 1 דקה. באמצעות מרית מתכת, להעביר דגים ורוטב מ ווק לצלחת.
טפטוף עם קצת רוטב אניס כוכב. מקררים עד שקר. האם קדימה יכול להתבצע 6 שעות קדימה. מכסה דגים ולשמור מקורר. מכסים הנותרים רוטב אניס כוכב ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
כפית רוטב אניס כוכב נוסף על דגים; מפזרים בצל ירוק ומגישים קר או בטמפרטורת החדר.