דגי המפרץ המושחרים של ז' אק-אימוס דורשים בקירוב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1341 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 125 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פילה אדום, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכונים דומים: דג המפרץ המושחר של ז'אק אימוס, Gulf Fish en Papillote, ו תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים.
הוראות
1
מפזרים קלות את הדגים עם תיבול פירות ים קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
במחבת ברזל יצוק חם מעל חום בינוני, להמיס את החמאה. צורבים את הדגים משני הצדדים עד שהבשר אטום כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים את רוטב הולנדז עם רוטב צ 'ילי-שום, אבקת צ' יפוטלה ו בשר סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שום צ ' ילי
רוטב הולנדז
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
בשר סרטנים
4
מגישים כל פילה עם רוטב 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מערבבים את כל החומרים ומערבבים. לאחסן במיכל אטום.
6
ממיסים את החמאה ואת המרגרינה בסיר 1-quart על אש נמוכה. להעלות את החום ולהביא לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום וקריר, כ 5 דקות. לרפרף את הקצף מלמעלה ולהשליך.
8
יוצקים את החמאה לתוך כוס מדידה גדולה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
9
בינתיים, בקערת ערבוב נירוסטה בינונית או בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את כל החומרים הנותרים.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כמו גבינות לטאקו
10
מערבבים יחד עם מקציף מתכת עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מניחים את הקערה על מחבת של מבעבע לאט, אבל לא רותחים, מים. אסור שהקערה תיגע במים. להקציף נמרצות את תערובת הביצים, להרים את הקערה לעתים קרובות כדי לאפשר את בריחת הקיטור. שוט עד תערובת הביצה הוא קל מאוד שמנת ויש ברק, 6 עד 8 דקות. כמות זו של מכות חשוב, כך שהביצים המבושלות יוכלו טוב יותר להחזיק את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הסר את הקערה מן המחבת של מים חמים. בהדרגה מצקת על 1/4 כוס של תערובת החמאה (השתמש בשומן העליון, לא מוצקי החמאה בתחתית) לתוך תערובת הביצה תוך הצלפה נמרצת של הרוטב. ודא שהחמאה שאתה מוסיף מעורבבת היטב לתוך הרוטב לפני הוספת יותר. המשך להוסיף בהדרגה את שומן פני השטח עד שהוספת כ 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
כך שתוכל להגיע אל מוצקי החמאה, למצקת החוצה ולהזמין כ 1/2 כוס משטח חמאה שומן לתוך הרוטב, לטאטא היטב. השתמש בכל המוצקים התחתונים הנותרים בצלחת אחרת. לאחר מכן, בהדרגה להקציף מספיק שומן העליון שמורות לייצר רוטב עבה למדי. השומן מעבה את הרוטב, אז ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל זה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מצקת
14
מגישים מיד (או בהקדם האפשרי, שמירה על הרוטב במקום חם, כגון על גבי התנור, עד מוכן לשרת).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.