קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

דג ופפילוט

דג ופפילוט
Fish en Papillote דורש בערך 47 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 15 גרם חלבון ו-7 גרם שומן. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 498 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה טפיחה, יין לבן, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית ופסקטרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 69%. מתכונים דומים: Fish En Papillote, Fish En Papillote ו-Fish en Papillote.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט
3
בקערה מערבבים יחד את הבצל, הקישוא, הגזר והשום.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)1 כוס אדמה קפוא (מתוך התרמילים)
6 כפות גבינת רומנו מגורדת6 כפות גבינת רומנו מגורדת
Hain מזונות מלח ים יודHain מזונות מלח ים יוד
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום או ירוק מתוק יבשפלפל אדום או ירוק מתוק יבש
4
מוסיפים את השמן, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לאיחוד. שמים כל פילה דג בריבוע גדול של נייר פרגמנט ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים מעל את הירקות, מחלקים באופן שווה. מעל הירקות 2 פרוסות לימון, 2 ענפי טימין, טפיחת חמאה ו-1 כף יין לבן, בשכבות לפי הסדר. קפלו את נייר הפרגמנט סביב הקצוות בחוזקה בקיפולים של 1/4 אינץ' ליצירת צורת חצי ירח. הקפידו ללחוץ בזמן שאתם מכווצים ומקפלים כדי לאטום היטב את החבילות, אחרת האדים ייפלטו. מסדרים את החבילות על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד טריים או כמה עלי בזיליקום טריים (לא חובה)עלי תרד טריים או כמה עלי בזיליקום טריים (לא חובה)
פילה דגיםפילה דגים
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
חבילה אחת (10 אונקיות) קוקוס פתיתיםחבילה אחת (10 אונקיות) קוקוס פתיתים
16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות
1/2 כוס שמן זית יווני, בתוספת 2 כפות ללימון1/2 כוס שמן זית יווני, בתוספת 2 כפות ללימון
תותים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנותתותים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
5
אופים עד שהדג מוכן, כ-12 דקות, תלוי בעובי הדג. להגשה, חותכים את החבילות ומגישים ישירות בפרגמנט על צלחת או מוציאים את הדג לצלחת בעזרת מרית, תוך הקפדה שלא משאירים את המיצים מאחור.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
ציוד שתשתמש בו
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט
5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר5 אונקיות (10 כפות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.