אם יש לכם חומץ יין אורז, בס ים, רוטב תמרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: דג זנגביל-שום קלף, דגים בנייר קלף, ו דגי אביב בקלף.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לתלוש 4 חתיכות קלף כדי ליצור מנות כל אחד על 12 אינץ ' ארוך. דג העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ממתק תמנון בריט
4
מניחים פיסת קלף בצלחת רדודה ואז במרכז ערימת הנייר 1/4 של בצל ירוק ו shiitakes, שכבה עם פרוסות של זנגביל ושום בראש עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
פטריות שיטאקה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
5
מערבבים את הדבש, חומץ וטמארי ויוצקים 1/4 מהרוטב על דגים. מקפלים מעל החלק העליון של הקלף ואז מגלגלים את הצדדים כדי ליצור נרתיק אטום. חזור עם הקלף והמרכיבים הנותרים. מסדרים את שקיות על תבנית אפייה וצולים בתנור חם 12 עד 14 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.