דג זנגביל-שום קלף
אם יש לכם חומץ יין אורז, בס ים, רוטב תמרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכונים דומים: דג זנגביל-שום קלף, דגים בנייר קלף, ו דגי אביב בקלף.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
לתלוש 4 חתיכות קלף כדי ליצור מנות כל אחד על 12 אינץ ' ארוך. דג העונה עם מלח ופלפל.
מניחים פיסת קלף בצלחת רדודה ואז במרכז ערימת הנייר 1/4 של בצל ירוק ו shiitakes, שכבה עם פרוסות של זנגביל ושום בראש עם דגים.
מערבבים את הדבש, חומץ וטמארי ויוצקים 1/4 מהרוטב על דגים. מקפלים מעל החלק העליון של הקלף ואז מגלגלים את הצדדים כדי ליצור נרתיק אטום. חזור עם הקלף והמרכיבים הנותרים. מסדרים את שקיות על תבנית אפייה וצולים בתנור חם 12 עד 14 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.