דג חלב אפוי
דג חלב אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 208 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, פלפל לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה טוב. נסו דגים בחלב קוקוס קארי, Pusandao דה פסקדו (דגים וירקות בחלב קוקוס), ו תבשיל דגים וקוקוס ברזילאי (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל קל צלחת אפייה 8x8 עם ספריי בישול.
יש לשטוף פילה בקלה ולייבש טפיחה.
מניחים דגים בשכבה אחת בתבנית האפייה.
מערבבים יחד חלב, בצל, פלפל לימון, פטרוזיליה ומלח; לשפוך על פילה דגים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד שהדגים מוצקים וניתן להתקלף במזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.